Kreta, Grækenland juni 2010

Dette var tredje gang vi var på Kreta. Vi boede i Stalos, vest for Chania. Dette var også en ferie hvor vi ikke fortog os andet, end at være ved stranden. Det var så varmt, langt over 35 grader hver dag, at vi ikke kunne bevæge os alt for langt væk fra enten stranden, eller vores altan. Den lå heldigvis i skygge det meste af dagen.

 En dag var vi fast besluttet på nu skulle vi ud og gå en tur. Vi startede ud allerede inden kl. 9. Vi gik kun en halv time, så var vi gennemblødte af sved. Så det var hurtigt retur til hotellet.

 Mens vi var på ferie, skulle Danmark spille foldbold mod Holland under VM. Heldigvis var der storskærm på de fleste af de lokale barer. Vi fandt et hyggeligt sted og fik os sat med et stort glas koldt øl. Snart var der fyldt op med andre tilskuer. Selv om Danmark tabte 2-0, var det en hyggelig eftermiddag.

Vi var rejst fra Beldringe Lufthavn. Det havde vi ikke prøvet før. Ved hjemkomsten, blev vores bagage sat på bagagevogne og kørt hen til det partytelt, vi stod og ventede i. Da den første bagagevogn blev kørt frem, for alle folk på engang hen for at få fat i deres kuffert. Det er ikke sidste gang vi er rejst fra Beldringe.

Forside 

Copyright © B.Frets 2011. All Rights Reserved.