Parga, Grækenland juli 2004

Ina fortjente en god ferie, da hun havde gennemført uddannelsen som fodterapeut. Valget faldt på Parga, en lille landsby på det Græske nord vestlige fastland, ved kysten 20 km. syd for Albanien. Dejligt lille hotel med 16 lejligheder, og ingen restaurant og reception. Vores lejlighed havde det vi skulle bruge, og en stor terrasse mod syd.  Poolen havde vi næsten for os selv, da langt de fleste tog til stranden.

De fleste butikker og restauranter ligger nede ved havnen, en tur på ca. 1 km., som vi besøgte flere gange om dagen. Dette gav nogle ømme læg muskler, de første dage. Der var en badestrand ved havnen, men der var en del sten, så de fleste sejlede med de 5-6 både, til en flot sandstrand mod nord.

Vi havde brug for en afslapnings ferie, så vi tog ikke på rejsebureau udflugt. I stedet valgte vi en udflugt, med det lokale tog (se billede), som bragte os på en tur på ca. 1 time, rundt i landskabet uden for byen. En aften tog vi på udflugt, med en båd, langs kysten op mod Korfu, hvor vi så solen gå ned.

En af de sidste dage, spiste vi frokost på en udendørs restaurant, da vi hørte en rumlen og jorden ligesom bølgede (som på vandet). Da vi skulle hjem, fortalte guiden, at det var et jordskælv på en ø, 8 km. ud for byen.


En dejlig afslappende uge, som gav os lyst til flere charterferier.


Forside 

Copyright © B.Frets 2011. All Rights Reserved.